ON POINT JURY: CRISTINA VASIU- ,,SET THE SKIES ON FIRE”

„Aprindem cerul” de această dată și topul nostru ia o întorsătură drastică odată cu jurizarea piesei „Set the skies on fire”. Iata cum au notat jurații ESC on POINT piesa Cristinei Vasiu:

title12358358

Şerban Alexandru Marian

Cristina, o revenire în forță. Îmi place foarte mult faptul că vine de fiecare dată cu ceva nou. Set the skies on fire i se potriveşte foarte bine pe voce, iar backing-ul, pe care îl ştim cu toții, ridică foarte mult prestația live. Într-adevăr, există câteva scăpări în interpretarea live, poate din cauza emoțiilor, dar cred că o să le rezolve în timp. Vorbind strict subiectiv, Cristina are una dintre cele 3 melodii pe care le-aş trimite la Kiev. Personal, aş vedea pe scenă alături de ea 2 dansatori, ceva ploaie şi mult dramatism. 

NOTA: 10/12

 

cutmypic (3)

Ingrid Marc

E o piesă care promite multe, care îi vine ca o mănușa și este o combinație perfectă între emoție și interpretare. Cristina are un backing foarte foarte bun care îi ridică piesa peste așteptări și nu pot decât să îi felicit pe Teodora, Johnny și Nora pentru ceea ce fac. În opinia mea, piesa ar suna și mai bine dacă backing ul ar interveni mai mult. Vocea Cristinei e bună dar atunci când sunt și ei să o susțină, totul se schimbă. De altfel, ea mereu se întoarce cu ceva nou, de la ‘Nowhere’ și până la ‘Set the skies on fire’, demonstrând de fiecare dată că o doză mai mare de imaginație nu face nimic rău. Chiar dacă în Semifinală a fost puțin forțat finalul, să nu uităm de emoțiile artistului atunci când o țară întreagă își pune așteptările în brațele sale. Aștept și un show dinamic, piesa merită mai multe decât i se oferă! Mult succes Cristinei, mult succes backing ului!

NOTA: 10/12

 

title754551452

Matei Pieca

Fara sa ne ascundem, este clar ca piesa Cristinei este una de exceptie: o compozitie minunata ce a avut norocul sa cada in mainile unei voci foarte puternice. Initial, aveam de gand sa ii acord 8, dar prestatia din semifinala m-a convins sa o ridic putin.
Daca ar mai lucra putin la emotiile neconstructive, eliminandu-le, de preferat, din momentul de pe scena, ar putea face cu brio si la Kiev. Bravo si mult succes!

NOTA: 10/12

 

cutmypic (6)

Alex Iovan

Piesa Cristinei este una buna, dar, din păcate, doar varianta de studio. Mă așteptam să dea mai multă putere refrenului, să facă un altfel de spectacol care să uimească, după cum ne-a obișnuit din 2015, mai ca piesa „Set the skies on fire” nu este deloc una statică. Mă așteptam la un dans, ceva, un joc de lumini mai interesant. Cristina, pur și simplu, m-a dezamăgit. Sper ca în finală să vina cu un show mai bun, pentru ca poate! 
Cu toate acestea, chiar dacă nu mi-a plăcut aranjamentul scenic, trebuie sa fiu obiectiv și să o notez ca atare, deci nota mea este/

NOTA: 7/12

 

title2101781

Ioana Andreea

8/12 Sunt foarte bucuroasă să o văd din nou pe scena Eurovisionului.Cristina are o voce incredibilă şi piesa i se potriveşte foarte bine.Consider că a făcut o alegere foarte bună cu backing-ul . O văd o posibilă câştigătoare a SN.

NOTA: 8/12

 

cutmypic (4)

Cătălina Gheorghe

NOTA: 7/12

 

title716229053

Georgiana Eftodi 

NOTA: 7/12

 

TOTAL: 59p

 

CLASAMENT:

Xandra – „Walk on by” – 78p

Ramona Nerra – „Save me” – 68p

Eduard Santha – ,,Wild Child” – 62p

Instinct – „Petale” – 62p

Cristina Vasiu – „Set the skies on fire” – 59p

Tavi Colen & Emma – „We Own The Night” – 38p 

D-lema – „Adventure” – 37p

Zanga – „Două sticle” – 35p

Tudor Turcu –“Limitless” – 33p

Ana –Maria Mirică-“Spune-mi tu”-24p

Maxim – „Adu-ți aminte” – 23p

Alexandra Crăescu – „Hope” – 16p

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s