ON POINT JURY: ALEXANDRA CRAESCU: „HOPE”

Astăzi este rândul piesei Alexandrei Crăescu să fie jurizată de către echipa ESC on POINT. Oare opiniile juriului sunt diferite sau asemănătoare? Să vedem dacă piesă mai are o ” speranţă” în ceea ce priveşte Selecţia Naţională. 

cutmypic (4)

Cătălina Gheorghe:

O baladă plată. Alexandra mizează foarte mult pe interpretare și emoție, dar nu cred că este suficient. Piesa nu o ajută. Din nefericire pentru ea, e foarte posibil ca piesa să rămână în semifinală.

Nota: 4/12

title2101781

Ioana Andreea: 

Alexandra are o voce foarte frumoasă,doar ca piesa mi se pare plictisitoare.Şi eu cred că va rămâne în SN. O aştept la anul cu ceva mai de actualitate.

Nota: 3/12

cutmypic (3)

Ingrid Marc: 

Mai mult decât interpretare și emoție, a avut o șansă în plus de calificare întrucât a fost in backing-ul Paulei Seling.. Alexandra in acest concurs e ca și Corina Chiriac la radio între Delia, Smiley, Carla’s Dreams, etc. Chiar nu știu ce ar putea aduce în plus. Nu văd un show bun pentru piesa asta.

Nota: 2/12

title716229053

Georgiana Eftodi:

I think there is no „hope” for this song to qualify. O altă baladă care nu are nici ‘sare’, nici ‘piper’, după cum se spune în popor. Juriul nu știe/nu vrea să înțeleagă că uneori e nevoie de mai mult decât de o voce bună?
Eu zic că această melodie ar merge perfect la Kiev… pentru clasarea pe ultimul loc în semifinală. Îmi pare super rău pentru Alexandra, poate mai încearcă la anul cu o piesă nu chiar atât de plictisitoare.

Nota: 2/12

title754551452

Matei Pieca: 

Melodia este pur şi simplu un dezastru total. Mi se face greaţă când ajung să jurizez astfel de melodii. Singurul motiv pentru care mai urmăresc Selecţia Naţională anul acesta este pentru că nu pot scăpa de virusul Eurovision. Măcar mă tratez urmărind alte selecţii.

Nota: 0/12

title12358358

Șerban Alexandru: 

O baladă clişeică, fără forță şi extrem de plată. Alexandra are o voce foarte bună, iar live-ul ei o ajută foarte mult. Însă, n-ar avea nicio şansă pe scena din Kiev.

Nota: 3/12

cutmypic (6)

Alex Iovan: 

Nota: 2/12

TOTAL: 16

CLASAMENT:

Xandra – „Walk on by” – 78p

Instinct – „Petale” – 62p

D-lema – „Adventure” – 37p

Zanga – „Două sticle” – 35p

Tudor Turcu –“Limitless” – 33p

Ana –Maria Mirică-“Spune-mi tu”-24p

Maxim – „Adu-ți aminte” – 23p

Alexandra Crăescu – „Hope” – 16p

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s