ON POINT JURY: MAXIM – „Adu-ți aminte”

Boyband-ul Maxim este una dintre cele mai controversate apariții ale Selecției din 2017, iar acum e timpul  să treacă prin fața juraților ESC on POINT. Fără doar și poate, prestația lor de la preselecții a adus reacții distincte din partea fanilor. Oare o să primească şi din partea noastră „MAXIM”de puncte? Noi le urăm multă baftă!

 

title12358358

Şerban Alexandru Marian:

Trupa Maxim care participă cu ceva „minim”. Piesa lor este ok de ascultat în pub-uri, acasă, pe stradă în căşti şi atât. Nu găsesc niciun element în piesa lor care să mă facă să dau replay. Poate doar naiul de pe instrumental.. şi nu mă deranjează piesa în sinea ei, cât atitudinea acestora: „Am venit la acest concurs pentru că avem fane care ne votează”. Poate data viitoare când au de gând să participe o să se bazeze mai mult pe melodie decât pe „fanele care îi votează”. Revenind, nu văd ce show ar putea să facă această melodie pe scena din Kiev. Păcat de locul ocupat printre cei 15.

NOTA: 2/12

 

cutmypic (3)

Ingrid Marc:

Maxim..să vă aduceți aminte să nu mai participați niciodată la Eurovision cu o astfel de piesa! E o diferență între muzica de radio și muzica pentru acest concurs…e o linie fină..Poate dacă erați în altă formulă pe scenă și cu o altă piesă ați fi avut într-adevăr succes..E o diferență și între a fi votați de fanele voastre și fanii înfocați ai acestui concurs! Să rezum totul acum: piesă bună pentru radio cu doar câteva voci bune!

NOTA: 3/12

 

title716229053

Georgiana Eftodi:

„Adu-ți aminte” e o piesă radio-friendly și cam atât. Nu este puternică, nu are niciun mesaj emoționant, ci doar unul dedicat tinereilor care sunt îndemnați să-și trăiască viața după bunul plac. Wow, ăsta da mesaj…
Dacă Maxim ne vor reprezenta în Ucraina, există marele risc să nu „pupăm” finala. Aviz „Maximerelor”: eu înțeleg că băieții sunt frumușei, dar credeți că se merge la concursul ăsta doar cu așa-zisa frumusețe? Și constat că nici la capitolul voce nu excelează, după ce am urmărit prestația de la preselecție.
Singurul element atrăgător al piesei: naiul din refren.

NOTA: 3/12

 

title2101781

Ioana Andreea:

Cu toate că piesa este foarte bună pentru radio,eu nu o văd potrivită pentru acest concurs. Live-ul din audiții nu prea m-a impresionat.
Aştept să văd ce vor face în semifinală.

NOTA: 4/12

 

title754551452

Matei Pieca:

O piesă destul de catchy și puțin atipică. Totuși, piesa e menită să fie ascultată în intimitate -la boxe, în căști, pe telefon- și în mașină, la radio. Nu știu ce ar putea face la Eurovision; trupele de băieți nu au avut, cel puțin în ultimul timp, succes pe scena Eurovisionului.

NOTA: 6/12

 

cutmypic (4)

Cătălina Gheorghe:

„Adu-ți aminte” este o propunere pentru Kiev care nu excelează la niciun capitol. O compoziție care se vrea radio-friendly, destul de simplă în fond, care nu te face să dai replay. Nici din punct de vedere vocal, trupa Maxim nu aduce vreun plus. Per total, un pachet ce, din umilul meu punct de vedere, ar trebui să rămână în semifinală

NOTA: 3/12

 

cutmypic (6)

Alex Iovan:

Înțeleg faptul că băieții de la Maxim vor să câștige, iar prin intermediul Eurovision-ului sa devina mult mai cunoscuți, însă piesa lor nu are de a face cu acest concurs, mai ales că live-ul lor e puțin mai sus de un show de karaoke. Imaginați-vă doar ce s-ar întâmpla dacă ne-ar reprezenta la Kiev, în ce hal ne-am face de râs. După cum au spus și colegii mei, sound-ul e de radio. Dar câte piese de la Eurovision au intrat pe radio? (Exceptând aici ESCRadio).
Pe de altă parte, chiar nu știu ce show ar putea face pe o așa compoziție. Dupa cum am mai spus, sunt sătul până peste cap de trupe care vin la Eurovision, lălăie 3 minute și nu aduc nimic nou…
Dacă mă gândesc mai bine, însă, e posibil să meargă piesa lor, ne trebuie și timp de mers la toaletă sau de ieșit la o țigară, nu? hehe

NOTA: 2/12

 

TOTAL: 23p

 

 

CLASAMENT:

Xandra – „Walk on by” – 78p

Instinct – „Petale” – 62p

D-lema – „Adventure” – 37p

Zanga – „Două sticle” – 35p

Tudor Turcu –“Limitless” – 33p

Ana –Maria Mirică-“Spune-mi tu”-24p

Maxim – „Adu-ți aminte” – 23p

 

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. 12 puncte din partea mea. Felicitări!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s