Chris Thrace: ,,Nimic nu este imposibil atata timp cat iti doresti cu toata inima”

Nouă ne place tare mult când descoperim noi artişti care sunt ambiţioşi şi plini de pasiune pentru muzică. Chris Thrace este unul dintre ei. Am decis să stăm de vorbă cu el şi am aflat în cele din urmă de ce nu a mai vrut să înscrie piesa „Zaynah” în Selecţia Naţională din 2015, ce părere are despre concursul mult drag nouă şi cu ce ne va surprinde la anul.

Bună, Chris! Îţi mulţumim că ai acceptat să te intervievăm. Cum îţi merge cu cariera ?

Salutare 🙂 ! Totul merge bine , lucrez , pregătesc materiale noi. Mai pe scurt fac ce îmi place şi asta cred că e cel mai important.

 Poţi să ne dezvălui ce noutăţi pregăteşti pentru 2017 ?

O să pregătesc câteva piese noi pentru proiectele mele şi două videoclipuri ce vor fi lansate în decursul anului iar în rest. Să vedem ce mai apare pe parcurs. 

 Spune-ne povestea ta : Cum şi când a luat naştere pasiunea ta pentru muzică ?

Totul a început de când eram mic. Tatăl meu mi-a făcut cadou în primul meu Crăciun un sintetizator Casio la care am ajuns pe la 2-3 ani să cânt singur. Ai mei şi-au dat seama că am ureche muzicală şi m-au încurajat să studiez muzica aşa că de-aici a pornit totul şi am început să studiez pianul pe la 5 ani.

 A fost un drum lung şi greu de parcurs pentru a ajunge un artist ?

Mai am de muncit ca să ajung acolo unde îmi doresc dar nu este greu şi nici drumul nu pare lung atâta timp cât faci ceea ce îţi place cu adevărat. 

 Care este diferenţa dintre Chris Thrace – artistul  şi Cristian Tarcea – persoana ?

Nu cred că este o diferenţă , sunt la fel de nebun în ambele cazuri. :)) Cristian stă mai mult în studio, iar Thrace mai şi cântă din când în când.

 Ce sfaturi ai putea oferi tinerilor artişti care sunt la început de drum ?

Cel mai important este să facă ceea ce le place şi ceea ce îşi doresc. Atunci când există pasiune în ceea ce faci reuşeşti , poate mai greu , poate mai uşor , aici depinde de fiecare om , dar.. Cert este că nimic nu este imposibil atâta timp cât îţi doreşti cu toată inima. 🙂

 Cu ce artişti ai dori să colaborezi în viitor ?

O întrebare tare bună. Cred că mi-aş dori să colaborez cu toţi artiştii pe care îi ascult cu drag. În special The Weeknd.

 Trecem la subiectul foarte drag nouă, concursul Eurovision, şi îţi vom pune câteva întrebări legate de acesta. Aşadar, ştim că ai avut de gând să participi la Selecţia Naţională cu piesa ,,Zaynah” anul trecut. Care a fost motivul pentru care nu ai mai înscris piesa ?

Consider că Eurovisionul este un concurs pentru performeri/cântăreţi , iar cum eu stau mai mult în studio , nu cred că m-ar fi avantajat . 

Nouă ne-ar plăcea să te vedem la Eurovision. Nu te-ai gândit să înscrii nişte piese în viitorul apropiat ?

Mă bucur că v-ar plăcea , poate într-o bună zi când o să simt că sunt pregătit voi face şi acest pas. Poate în curând voi compune o piesă pentru un artist care va merge. Rămâne de văzut. 

Care este pachetul magic pentru că România să ia un loc fruntaş ? Şi de ce crezi că nu a câştigat până acum ?

O întrebare la care îmi este greu să răspund. Cred că aici ţine şi de gustul publicului care poate vota pentru România. Nu cred că există un pachet „magic”. Atâta timp cât piesa se potriveşte artistului ca şi interpretare / caracter este perfect.

Te rugăm să numeşti trei piese de la acest concurs care ţi-au plăcut în mod special.

Sanna Nielsen – Undo

Loreen – Euphoria

Helena Paparizou – My Number One

Câştigătorul favorit este…

 Loreen 

Când ne vei surprinde cu lansarea unui album ?

În 2017 vreau să lansez un EP cu mai multe piese , acum rămâne de văzut când exact , cert este că o voi face.

 Chris, îţi urăm sărbători fericite şi fiecare plan de-al tău să se împlinească în anul ce vine ! În încheiere, ce mesaj ai pentru cititorii ESC on POINT ?

Vă mulţumesc atât pentru urări cât şi pentru interviu ! Iar vouă dragi cititori ESC on POINT vă doresc Sărbători Fericite iar Moşul să vă aducă tot ce vă doriţi !  Ho Ho Ho!

Georgiana Eftodi a contribuit la acest articol

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s